Algebehandling

Behandlingen kan udføres på næsten alle materialer

Alge og mos behandling udføres på alle udendøres overflader, dvs. Tage-Facader-Indkørsler-Terrasse-Hegn osv. Behandlingen kan udføres på næsten alle materialer f.eks. tegl-Beton-Eternit-stål-træ mv.

Hvorfor algebehandle?

Mos og alger borer rødderne ned i overfladen og er med til at holde på fugt, med deraf følgende frost sprængninger og afskalling.

Det er derfor ikke kun af kosmetiske årsager at en algebehandling godt kan betale sig, en regelmæssig algebehandling foretaget hvert eller hvert andet år, forlænger også tagets/belægningens levetid betragteligt.

Hvordan foretages behandlingen?

Algebehandling kan foretages fra marts til oktober, behandlingen kræver tørt og forholdsvist vindstille vejr. Behandlingen foregår ved at der ligges et algedræbende skumlag ud over den angrebne overflade, efter bare 30 min.er algerne døde og starter nu med at gå i forrådnelse. Alt efter alge/mos lagets tykkelse går der fra 2 dage til 1 år før det endelige resultat ses, da det nu er nedbør og vind der fejer det organiske materiale ned. Med vores special udstyr kan langt de fleste tage nåes fra jorden, så taget ikke lider overlast ved betrædning.

Prisen afhænger af størrelse/højde mv. Gå flere sammen og få stor rabat. Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud.

Før og efter